Sobre nosaltres

L'empresa

Un equip especialitzat

Som un equip especialitzat en roba i calçat de treball per poder oferir el millor assessorament per a la seva empresa.

Som una empresa oberta a la innovació i a les noves tecnologies i el nostre principal objectiu és oferir-li la millor i més àmplia gamma de productes del mercat, permetent satisfer qualsevol necessitat que pugui sorgir pel que fa a vestuari professional.

Som distribuïdors de les principals marques del mercat en roba i calçat de treball equips de protecció individual per al vostre sector.

A POLIMNIA TEXTIL podrà trobarà una àmplia gamma de vestuari laboral  dissenyat especialment per als professionals de cada sector. Models funcionals i còmodes que l’ajudaran a projectar la millor imatge de la seva empresa.

Posem a la vostra disposició un showroom botiga a Regencós (Girona) on us oferim una atenció personalitzada. Disposem d’un ampli estoc per entrega immediata i instal·lacions per poder provar i comprovar la qualitat dels nostres productes i serveis. 

Perquè confiar en Polimnia Textil ?

Professionalitat

El nostre equip format per professionals amb àmplia experiència us podem oferir una solució a la mida i d'acord amb les necessitats del vostre negoci.

Qualitat

Tots els nostres productes estan certificats per complir els estàndards de qualitat requerits en el seu sector.

Excel·lència

Una bona organització i una cultura de la feina ben feta són els fonaments per l’excel·lència en el servei. Us oferim un tracte directe i proper per garantir la màxima confiança des del primer moment.

Preus ajustats

Preus ajustats, descomptes per volum, promocions de temporada, permeten adaptar-nos a totes les seves necessitats.

Proximitat

Donem servei personalitzat a les empreses de les comarques de Girona. Sol·liciteu-nos una visita.

Servei propi de personalització

El servei propi de brodat, serigrafia i vinil ens permet respondre amb eficàcia a les seves necessitats de personalització de roba laboral.

La nostra missió

A POLIMNIA TEXTIL ens dediquem a la comercialització de tot tipus roba, calçat laboral, d’uniformes i equips de protecció individual (EPIs), buscant satisfer les necessitats dels nostres clients, amb productes de la més alta qualitat, disseny i innovació, sempre compromesos amb la millora contínua.

Els nostres valors

Necessita més informació?