Vestuari i calçat per agricultura i ramaderia

Vestuari i calçat per jardineria

Vestuari de protecció
treballs amb desbrossadora

veure catàleg
Guants de protecció
treballs jardineria i piscines

veure catàleg

 

Guants de treball per a totes les tasques associades a la jardineria i horticultura. Protegeixen del tall en treballs amb maquinària (motoserres , tisores de podar…) de les punxades durant la poda, del risc químic en aplicar productes fitosanitaris, canviant l’oli de les eines o manipulant el clor de les piscines.

Vestuari i calçat forestal

El vestuari de treball per a operaris que utilitzen la motoserra ha d’estar certificat CE d’acord amb les exigències de la norma EN ISO 11393 (antiga EN 381) per a exposicions al risc de tall amb motoserra. La presència de fibres d’alta tenacitat garanteixen el bloqueig instantani de la cadena de la serra mecànica.

El calçat de protecció ha d’estar certificat EN ISO 17249:2014 igualment per protecció del risc de tall amb motosserra a més, òbviament de EN ISO 20345 (calçat de seguretat).

Vestuari forestal
Protecció antitall motosserra
Classe 1, 2 i 3
veure catàleg
Calçat forestal
Protecció antitall motoserra
Classe 1, 2 i 3
veure catàleg
Vestuari forestal
Protecció antitall motoserra
Classe 1
veure catàleg
Vestuari i calçat de protecció per operaris que utilitzen motosserra
Classe 1
veure catàleg

La norma EN ISO 11393 defineix diversos tipus de roba de protecció davant de talls per serres de cadena. També estableix 4 classes que corresponen a la velocitat de cadena:
Classe 0 : 16 m/s – Classe 1 : 20 m/s – Classe 2 : 24 m/s – Classe 3 : 28 m/s

Protectors de cames: Qualsevol peça que protegeixi la cama, com a mínim la zona de protecció específica, davant de talls per serres de cadenes. Com a exemples tenim: pantalons, pantalons amb peto, etc. (EN ISO 11393-2:2019).

Calçat  (EN ISO 11393-3:2019).

Guants de protecció : La norma EN ISO 11393-4  defineix els requeriments per a guants de protecció davant del tall per motoserres de maneig manual.

Defineix diverses opcions de construcció i classes de protecció davant de diferents velocitats de cadena.

   • Guants TIPUS 1 : Amb protecció davant del tall per serres de cadena a les dues mans

   • Guants TIPUS 2 : Amb protecció davant del tall per serres de cadena només a mà esquerra

   • Guants de DISSENY A : Guants amb protecció als metacarps, sense protecció als dits.

   • Guants de DISSENY B : Guants amb protecció a tot el dors de la mà, dit (llevat del polze) i metacarps.

Polaines: Cobertes amovibles que ofereixen protecció al peu, turmell i part inferior de la cama. No estan pensades per al seu ús en situacions on el risc d’ensopegar és significatiu com passa en boscos o en pujar als arbres. (EN ISO 11393-5:2019).

Jaquetes protectores: Protector de la part superior del cos. Solen estar destinades a ser usades per treballadors situats a una certa altura (plataformes, podes d’arbres, etc.) i quan l’anàlisi de riscos indica que hi ha un risc significatiu de tall a la part superior del cos. (EN ISO 11393-6:2019).

La roba de protecció contra talls per serres de cadena és un tipus d’EPI de categoria II

Recordeu que disposem d’un servei propi de brodat i estampat per personalitzar el vostre vestuari corporatiu a un preu molt competitiu. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i el nostre equip professional us assessorarà amb la millor opció.

Necessita més informació?